Mimar Sinan Sultanbeyli Anaokulu

Vizyon: Bilgi çağının teknolojilerini kullanabilen, ezberleyen değil bilgiye ulaşabilen, sosyal hayatta karşılaştığı sorunları barışçıl ve insani yollarla çözebilen öğrenciler yetiştirmek, geleceği bugünden yaşayarak okulumuzda kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve lider bir okul olmak.

Misyon: Mimar Sinan Anaokulu öğrencilerini temel bilgi ve becerilere sahip olmanın yanı sıra; kendisine ve başkalarına değer veren insanı ve tüm canlıları seven milli ve ahlaki değerlere saygılı Atatürk ilke ve inkılaplarının farkında olan çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen Geçmişini bilen ve vatanını seven analitik düşünebilen özgüveni yüksek Geleceğe yönelik hedefleri olan hoşgörülü, beden ve ruh sağlığı yerinde, anadilini doğru ve etkin kullanabilen bireyler olarak yetiştirmektir. Mimar Sinan Anaokulunun en temel amacı İyi insan yetiştirmektir.

Başarılar: Tüm öğrencilerimizi bilgi beceri bakımından bir üst eğitime hazır olarak yetiştiriyoruz.

Saatler: SABAHÇI GRUP: 8.30-12.30 ÖĞLENCİ GRUP: 13.00-17.00
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Okulumuzun servisi Kaya Turizm tarafından yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mssanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. KADEME SK. NO 12 İÇ KAPI NO 1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuzun Kuzey Marmara Otoyolu Sultanbeyli gişelerinin hemen yanında yer almaktadır.

Adres - MİMAR SİNAN MAH. KADEME SK. NO 12 İÇ KAPI NO 1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Ulaşım İETT SEFERLERİ 132V - Yenidoğan - Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Pendik YHT 131YS - Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Yenidoğan - Ümraniye KM71 - Yenidoğan Peronlar - Adil Mh. - Cevizli Peronlar DOLMUŞ SEFERLERİ Yenidoğan - Çiftlik - Sultanbeyli Merkez Yenidoğan - Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Sultanbeyli Merkez Kartal - Paşaköy

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 4 km İl Merkezine Uzaklık :20 km